Semster.com

ännu en dag i denna underbart tråkiga semstern.

Palla sakna jobbet efter 2 dagar. viist, megaskönt att slippa alla idioter på jobb ja vet att ni läser detta allihopa ; )  ), nej men seriöst. vad fan kan man göra på en onsdagnatt om man inet jobbar. Det blir kin andra stora hobby. Dricka sprit. skitgott snack faktist.

Men att sitta själv, är de alkisvarning?

Hampe kom nyss. blir Fernet och bira på altanen. bara softa.

Uppdaterar imorgon, eller om det händer nåt.

tack och hej / Linus med den tråkigaste bloggen i världen.

GåarN.

Igår gick jag 1,2 mil med Dennis. Hur skönt som helst sen jobba man några timmar. Sen blev det semester.

Idag gick jag 1,5 mil med far. Ritkgit skönt. Utforska den nybygggda delen av Kungshult. Idag spelar PG på Sofiero.

Hoppas blixten slår ner i stackarN.

Pallar ärligt talat inte skriva så mycket idag. Har ju semester så då gör man inte så mycket.

Har börjat läsa Bert karlssons bok. Påminner otroligt nog sjukt mycket om Carolina Gynnigs bok. Pinsamt nog.

Imorgon blir det bara en liten runda på 9 km. Sen Laban. Sen utgång.

Blir bättre uppdatering i dagarna!

Påminn mig själv om att hämta kameran av jävla Emma.

Måndag.ny kula

Idag är det som de flesta vet måndag. Första dagen i veckan, nu väntar en hel veckas arbete för de flesta medelklassknegare i detta avlångaland, vi alla kallar Sverige.


Dock INTE för mig. JAg har 3 dagar kvar på jobbet, sen väntas megasemestern. Du vet nu när solen tittar fram så börjar min semester. Sjukt nog, men underbart nog, så har jag haft tur och träffat rätt vecka deta året!

Måste skriva min jäkla CV så jag kan börja pkugga i Ängelholm. Ska skriva den denna veckan, samt söka in. Tror jag fixar allt det på torsdag faktist. Lite gottsnack. BAra sitta framme i tågkontoret (where tha magic happens) och softa. Lite god musik, några söta biljettklippare och sommar. Kan fan inte vara bättre.

IDag har jag ett tigigt pass, sen jobba med Sandra. Lite gott faktist. då har jag tid att berätta för henne hur soft det var att vara ute i helgen, och typ bara spendera 400 kr. =)


Solen skiner, jag har så mycket saker som jag vill göra, men det känns som jag gör det imorgon istället. bla ska jag städa lyan, ja ajg vet att den redan är städad men det är dags att torka av lite överallt. städa dasset osv osv.  Köpa nya träningsskor. FRan de jag har nu är helt jäkla värdelösa. Blir megavarm och väger megamycket. Undra om det finns sånna fattigmansskor på typ Din sko eller nåt? får fan rigna och fråga Siri, hon brukar alltid ha koll på Din Sko.

                                                                               VAd är en sexteraput?


Supardag nr 1.com

Igår, Igår jobbade jag, på mitt jobb. (var bara tvungen). Nej men Seriöst. Igår jobbade jag. Sååå sjukt jävla tråkigt att mitt jobb inte sätter in extrapersonal när det är fucking LA-blatte-festivalen.

Inatt när Linda och Sandra gick hem så såg jag tåg efter tåg, efter tåg, efter tåg trilla in på perrongen. Jag sa till Mia att jag antingen kommer döda någon eller börja gråta. Då var klockan 2 och vi hade 5st x31or och 4st x11or kvar.

I lekmannaspråk så betyder det fem stycken öresundståg och 4 pågatåg. Var klara precis kl 6 med allt. och Då satte jag mig på bussen hem. Riktigt luffigt att jag var så trött och somnade någonstans vid hd och vaknade upp med ett ryck på annerovägen. Då var man fan trött.

Idag så vaknade jag med ett kraftigt morgonstånd, solen sken in i rummet och Hampe ringde. Vissa kan tycka det är den perfekta morgonen, men jag är skeptisk.

Hur stor åldersskildnad är normalt när det gäller förhållande? Är åldern på byxmyndighet 15-16?

Vaknade inatt att någon jävel bet mig i tassarna. Jäkla Jävel!




HAHA! Snacka om ägd!!



Snart kommer hampe. Ska till bolaget, sen ska vi till Tivvan och käka brunch. Ikväll blir det fest. Skeptisk om det blir uppdatering imorgon.

Dvd-r

Idag har jag fått en uppenbarelse. Sjukt nog kommer jag aldrig, jag menar ALDRIG kunna samla ihop alla filmer som finns på dd under mitt liv. (som hund)

Inte nog med att om 2 år så kommer blue-ray tagit över, och då kommer jag benhandla alla mina kära dvdfilmer som gamla vhs.  JAG HAR KASTAT ALLA MINA VHS. Äger ju för tusan inte ens någon video. Tror fan inte det går att få tag i att köpa video faktist. En annan sak är hela grejen med HD-tv och HD-filmer. Mina filmer kommer kanske någon se om typ 15 år och lite ironiskt kläcka ur sig meningen "Seriöst, det flimmrar..." Eller "Åhh, fan vad suggig inspelning.."

JAg kommer ihåg för många år sedan. Linus var i London. I det stora Virginhuset för att kolla efter cdskivor, (ja under den tiden man faktist köpte cdskivor). Där såg jag min första dvdfilm. JAg blev så sjukt imponerad över att bilden var så sjukt bra så jag stod bredvid den tvn som visade Batman i runt 1 timme. Hur fan kan mina ögon blivit så imponerade av en sådan sak? Nu när man ser dvd så känns det som: Jaja, en helt vanlig dvd. Big deal.

När jag var ung så ägde jag också en PS1. Playstation för er flickor.  När man köpte spel så satt man också helt manisk och kolla rakt in i den lilla jävla tvn och man var helt uppslukad över hur bra grafiken var. Hade någon ställt mig vid ringa åldern 8, då jag förmodligen ägde ett Ps1, och istället visat mig hur bra grafiken är på en Ps3, vad hade hänt då?

HAde jag verkligen trott att ps3 var en inspelning med videokamera? Hade jag trott det var magi?
                                                        Snacka om grottmänniska på hög nivå.

Jobb ikväll. festa lördag. Ring om ni är sugna. Har tom lya. Jobba måndag-onsdag. Sen börjar semesterN.

KoloniN.

Whisky är för jäkla gott. Verkligen. Innan folk påpekar, börjar bråka eller typcker jag lider av dyslexi, så stavas whisky inte med e på svenska.

Fast egentligen inte. Vad smakar whisky? typ, inget? finns verkligen ingen smak som man kan jämnföra med.

Skulle ni komma på något det smakar så skriv gärna kommentar.  VAr nere och tog en whisky med grannen innan. Dels mycket för han jag har börjat dricka det. Han och Affro.
                   Dock gillar jag fortfarande "alkis-140kr-hos-turken-på-dalhem-whisky".

Rökig och sånt förstår jag mig egentligen inte på. Ibland så kanske. Har faktist beställt stenar man stoppar i frysen såå man slipper ha is i glaset.

Citerar www.coolstuff.se : Tänk dig följande: Du kommer hem från en tung dag på jobbet och ska unna dig en god whisky. Du lägger i några isbitar, sluter ögonen och lutar dig tillbaka i skinnfåtöljen med glaset i handen, lutad mot armstödet. Efter en stund rätar du på dig för att ta första klunken, men vad händer? Jo, du får i dig en halvmjäkig vattenblandning som smakar mer kattpiss än whisky!

Jävligt sant. dock smakar all whisky jag dricker det. IDag så har jag en sån glida-runt-hela-dagen-och-bara-vara smått-full-fylla idag. Jäkligt många ord med bindestreck på senaste tiden.
Men va fan, det förklarar ju ord så jävla bra.
Affro började faktist med det.
Han citerade en gång när han var hungrig:       Jag kommer snart dö av hungersdöden.


Sjukt nog så ökar mina läsare på bloggen för var dag som går. Jag ligger i snitt 40 läsare om dagen.
Ganska ok för mig faktist.
Granska detta och jag ärligt talat (oss mellan) så skriver jag bara om skit.

                                                             Måste fixa min kamera av Emma!

Sitter med ett glas Famous Grouse nu. SJukt nog får jag den översättningen till "Kända Äckliga"

Förresten. SAtt i kolonin innan idag och läste Fredrik och Filipbok innan idag.

MariellaN.

I morse så fick jag en katt levererad till min dörr. En liten en, 8 månader gammal. Gråspräcklig norsk skogskatt som Limpan ska  hålla reda på i 2 veckor.

Kisen Ella, är en avelskatt från min kära fars katter, en som han sålt till en 80taggare nere i stan. Problemet är att tanten fanimig trillat på natten och måste  vara kvar på sjukan 2-3 veckor.
Därför letade han efter någon lämplig barnvakt så länge. 

Därför 2-3 veckor framöver kommer jag har kvinnligt besök. Trist att jag faktist är allergisk. Dock inte så mycket, inte typ hostar, halsen blir tjock så jag inte kommer kunna andas och dör i en smärtsam död-döden.

                                         Duschade innan. Gjorde min kända Hilter-imitation.



Just nu sitter jag vid datorn och typ lever på fruktdrinkar. Helst sjukt. Man blir megamätt och allt, nästan iallafall smakar gott.  Sitter och klämmer en men nektarin/Kiwi with a twist of lemon.
 
 







Ser ut, smakar och luktar som spya. Men ska man vara fin får man lida pin ;  )

Det första jag gjorde i måndes när jag var över i Dk var att handla lite proviant.




                                                                 Krossa den Svenska spritmonopolen!

Blir pasta, keso och sallad idag.

                                                                         Förresten, jag har köpt olivolja.

Tivoli.

Igår for det till the original Tivoli.  Inget mindre än Tivoli i Köpenhamn.

JAg, far, Siri och min kusin Hanna. Jäkla kusinen Lina vägrade haka på för hon skulle till någon hästgrej. But still. upp halv 8, duschar, blir hämtad av far, åker till Klippan för att hämta upp hanna, åker till Mlmö (assmutsigaskitMalmö), sen vidare mot Europas huvudstad Köpenhamn.

Ganska crazy att åka över bron faktist. Imponerande som fan att bygga bro över 2 länder. dock mitt på bron så övergick allt till en tunnel. Jag bara satt i bilen och fatta inget alls. Hörst 40 meter över havet, sen typ... mitt i havet.. .
På tal om det. Hur fan bygger man en tunnel i havet? Snacka om magiska byggare?

                 Får fan fråga affro hur man gör. .  Affro som faktist fyllde 21 år i måndes.
                                                  Stackars sate, snart närmare 30 än 20.

Palla vara gammal. JAg verkigen hatar gamla människor. Seriöst. usch.  Bara klagar och fikar. Soft men fy fan.                                                                                         Palla?

Kan ju inte ens få stånd? Hur svårt kan det vara att få stånd?

     Glömmer gamla gubbar hur man gör? Det kan ju inte vara så svårt att glömma hur man tänker på brudar?

Och ändå så säger alla "Usch, äckelgubbe!" och liknande? Palla vara rädda, gubben kan ju inte få kuken att stå.

Belv nyss 0-0 mellan Oss-Götet. Skitmatch.

Storstädat idag.

Imorgon blir jag kattvakt i 3 veckor. Hääärligt.

Dags att käka sallad och se Terminator.
                                                 
                                                   Glöm inte dom magiska orden: I'll be back!

Gått av 3ggr.

2 ord förklarar hela denna veckan. det första är regn. det andra är jobb.

REGN: Regn är sådan nederbörd som endast består av vattendroppar. Dropparnas radie varierar normalt mellan 0,05 och 3,0 mm. Vid vanligt regn är dropparna större än 0,25 mm. Vid mindre droppar är det duggregn. Exempel på annan nederbörd är dagg, snö och hagel.

Det har regnat så sjukt mycket så en kvinna faktist omkommit pga hon råkade göra ner i en viadukt där det låg 2 meter vatten. Hur sjukt det nu än låter. Jävlar vilken bra början på sommaren vi har fått. JAg är rödhårig och kan inte bli solbränd, men va fan. Inte en jävel som man ser är solbrända. Alla ser gråa, lönnfeta och destruktiva ut. Känns verkligen som alla ger upp hopppet bara för det regnar lite. Skulle fan inte förvåna mig om det snart börjar en självmordsepedemi i Sverige pga kraftig nederbörd. Alla har verkligen gett upp hoppet. Något som jag och Sofie på jobbet har sett i helgen. ALLA som varit ute har varit så sjukt fulla. Det har varit megalite folk ute, men alla som vi sett har verkligen varit så sjukt fulla allihopa. Men det skulle man faktist kunna förstå egentligen .

INGEN har en chans att hitta på saker. Ingen grillar. Ingen sittter på gröningen, ingen ligger på stranden. Ingen hittar på någon sommaraktivitet pga allt regn. Istället så sitter väl folk hemma och super sig redlösa istället.

Det andra ordet är jobb som sagt.

Jobb, se arbete:

Arbete är en mänsklig verksamhet som genererar ekonomiskt värde i form av varor eller tjänster. En människas resurser för att utföra arbete kallas arbetskraft.

Ur ekonomiskt perspektiv skiljer man mellan förvärvsarbete och obetalt arbete. Till det obetalda arbetet kan man beroende på hur generös man vill vara med definitionen av arbete, bland annat räkna ideellt arbete, hushållsarbete och studier.

Det finns även sociologiska perspektiv på arbete, där man skiljer mellan lönarbete, karriärsarbete etc.

1 maj är en känd arbetardag.


 

Jag jobbar först mina 7 dagar. Gick hur bra som helst. Verklgien lite tjaffs på jobbet, annars hundra. JAg hinner gå av, njuta av en skön vinst mot Bajen, för att sedan gå på en dag senare. Då skulle ajg jobba extra för Kajjan som ligger i "maginfluensa". Gick av fredag morgon IGEN, hur skönt som helst tyckte jag till S ringde och sa attt jag är typ tvingad till att jobba 2 nätter till. Efter mycket bortförklaringar och prat så tog jag på mig att jobba ändå. Skönt faktiskt med dubbel lön. Sen att jobba med Soffan är ju bara pricken över i:et. IDag får man höra att ändå, fast man är en prins och hoppar in på sin lediga helg och jobbar, så ändå får jag höra att man gör ett dåligt jobb och prat bakom ryggen. Känns så jävla falskt och så sjukt ouppskattat jobbet man gör.

 

Men en sak ska du ha klart för dig, jag svarar ALDRIG mer i min telefon på min lediga tid!!


 

Brunchat med Fetgay och Siri idag. hur jävla gott som helst. närstan, nästan så man runkar lite under bordet samtidigt man äter för det är så sjukt gott.

HAHa, på tal om det. Ni MÅSTE kolla denna länken. HAr dött av skratt hela veckan. SÅ sjukt lökig! haha

http://www.filecabi.net/video/Ventrilo_Harassment.html


ÖvertidarN.

Idag är det dags för mig att jobba över. 3 dagar av 4 med dubbel lön klirrar gott i kasssan.

Detta med blogg blir fan jobbigt när man jobbar dgnet runt. Man måste ju laga mat, promenera osv samtidigt.

Igår så ringde typ 300 pers till mig, pers som aldrig annars hör av sig. Fattade ingentiing. =P Alltid när man jobar så hittar alla på saker, men när jag är ute och ska festa så tro fan att alla jävlar sitter hemma och tråkar.

JAg fattar inte varför alla som har sett Transformers säger att den är skitbra. Seriöst, har ni sett den teckande serien? SNacka om så jävla mycket skit. Verkligen helt jävla värdelös. Såg trailern till Transformers och seriöst, den verkade vara helt jävla värdelös.

Nu ringde soffan, dags för jobb. Tjingeling!

Torsdag. Övertid.

Helsingborg-Bajen 4-2. Satsade 10 kr på matchen. fick 650 kr. Riktigt gott med lite extrapengar. Matchen var mycket bra. Lugn stämning i stan. Många danskar.

Vankade av klockan kl 9 i morse, drog på mig jeans och sen blev det bussen till polisstationen. Blev förhörd, åkte inom maxi, handlade bakpotatis. Jävla skit vad sugen jag är på potatisgratäng .Så ringde jag pappa och frågade hr man gjorde, så fick jag svaret "Det går inte at göra gratäng på potatisarna nu, helt fel årstid". Tack för den typ. Riktigt sjukt sugen på gratäng ju. =/

Blev dock bakpotatis istället. får duga så länge. Sussie frågade om jag ville "extraknäcka" så idag jobbar jag för Kajjan. dubbel lön fan. Hur skönt som helst.

Hoppas verkligen att Emmi och Da Ankis kravlar runt i lera just nu. Det hade jag velat göra iallafall.
http://www.ausgeflippt.blogg.se/

                                                                                        Så sjukt bakis idag.

How you dooin'?

Nya tag HIF.

 Imorse gick jag av mitt oändligt långa 7 dagarspass. Egentligen när man tänker efter så är ett 7 dagarspass inte så långt. ämnfört med alla andra suckers som jobbar 5 dagar i veckan typ ALLA dagar på hela året.

JAg börjar ju faktist jobba igen om. 10 dagar. =)

Nu är alla på Roskilde, Hif spelar mot Hif idag, och jag ska tydligen till polisen och berätta om torpetincidenten.

Mycket på samma gång känns det som. Känns som man har megamycket att göra ju.

Har fanimig inte hunnit uppdatera varje dag som jag lovade att göra. Dels för igår så var jag vaken en dryg timme innan det var dags för jobb igen, och dels för Emmi inte är hemma. Är fanimig inte lika roligt att skriva blogg om hon inte läser . .

Så sjukt mycket jag har tänkt på senaste tiden som jag vill skriva ner, men ibland känns det som inte tiden räcker till.

Blir en bra uppdatering imorgon istället.


Lördagen.com

                                          Vakna. Träffa hampe. käka pizzza. Jobba med Sandra och Kaj.

                                                                 JAg ska iväg och kolla på hästtävling.

Blev dessvärre ingen uppdatering igår pga loss of time. Kortfatta min dag som fan. Inget roligt händer.

                                                     Hitta en hel påse med marijuana på tåget inatt.


Jag förstår inte det som säger med matlagning.
Folk frågar alltid "är du bra på att laga mat?" menar de då är du bra på att laga fantasifulla rätter utan resept, men ändå få det att smaka bra, eller om man är bra på att laga mat med recept och få maten att lika bilden i kokboken?
 
Jag har aldrig förstått mig på matlagning.
Mina föräldrar träffades på hotell och resturang, där fick dom mig, båda två lagar underbart god mat, varför skulle då jag behöva vara en mästerkock i köket?

Tvärtom. alltid har folk tjatat på hur bra jag borde vara i köket pga mina föräldrar jobbar med det. Men varför? som om matlagning finns i ens dna som sedan går vidare från generation till generation?

Att laga mat är en sak man lär sig. Precis som folk kan laga bilar. det är ju inte att om 2 bilmekaniker får ett barn så måste den kunna laga bilar?

Om 2 läkare skulle få ett barn, då kommer inte fram folk och säger "Snälla! Operera min man!" till deras barn?

Varför skulle det vara så att jag skull kunna laga mat isåfall? Så sjukt om man tänker efter. Herregud. Men, det jag vill komma fram till är bara att jag är fan usel på att laga mat. allt jag gör tycekr jag själv smakar skit. förutom min potatismos. allt annat. Inte ens ris kan jag koka utan att det ska bli bränt elelr helt jävla kletigt.

So there you all go! Till alla som tjatat på mig som liten att jag säkert är bra på att laga mat, pga mina föräldrar.

På tal om det så såg jag något avsnitt av High stakes poker igår. doyle bronson satt och spela, när han fått nog så lämnade han kvar sina pokermarker för då var det hans son Todd som tog över. (Ja jag vet att Doyle till 99% har lärt sin son spela poker, dock är det lite roligt att en bra pokerskill kan gå i generation.)


RSS 2.0