fredag.Göteborg by night.

Vaknat kl 8 i morse. Meegautvilad. Åkte ner till stan. betala nästan hela resan till Ayia Napa. Köpte en hackettröja för... 1200 kr. Megafin. öpte 2 böcker. Lunch på O'learys. Megagott. GÖteborg om 3 timmar. Hotell på avenyn. Mycket öl, och mycket fest. Woohoo!


Dagens 4plats går till Bonnie Somerville (Mona)  i Vänner. Också av anledningen, HUR FAN kan du INTE bli känd? Jättevacker, med i megasit-com i flera avsnitt och sen bara försvinna ur våra liv? Hon har varit med Friends i återkommande avsnitt,  5 avsnitt i O.C, och sen i Spiderman 2 (uncredited.... screaming woman). Hon är både söt och vacker. Mycket talangfull också.  (eller?)

Skitsamma.  Domaren bestämde att hon knep 4e platsen.

Här är ditt liv Bonnie Somerville





torsdag. teater. ledig

IDag har jag gått av mina hela 1 pass. Känns skönt som fan. Skulle dock jobbat inatt egentligen, men eftersom teatern är ikväll så snacka jag med chefen och fick ledigt.
 Jaha. då är det äntligen dags. Dags för Ringaren av Notre Dame. Hört den ska vara skitbra, så man får väl hoppas på det bästa. Palla om skådespelaren trillar ner och typ dör? ... shit.. stackars sate isåfall.
HAr faktiskt varit och besökt Notre Dame i Paris.. Inte en gång, utan faktiskt  2 ggr. SJukt mäktig kyrka. tydligen så tung så kyrkan håller på och sjunka rakt ner i marken. 2-3 trappsteg är redan under jorden.. Mäktigt.

Idag på nummer 5 av sjukt underskattade skådespeleskor så kommer inte minrde än... Elisabeth Shue. Ja, jag vet att ni aldrig hört talas om denna flicka/kvinna idag.  Varför? förmodligen för ni som läser denna bloggen inte är en dag över 23, och därför förmodligen aldrig sett Karate Kid och Cocktail?

Man kan inte först vara den ledande kvinnliga huvudrollen i Karate kid, och inte bli känd. Man kan inte ha den ledande huvudrollen med Tom Cruse i Cocktail och fortfarande inte bli känd? Hur fan går det till flicka lilla? Ok, vi ger dig en chans till. Du får vara med i Hide and Seek (skitfilm, men underskatta aldrig RdN) med RObert de Niro.. är du känd nu då? Nej, fortfarande inte ett dugg. Bra. Vi skiter i dig.

Därför fick du femte platsen som världens mest underskattade skådespeleskor.



Karate Kid


Cocktail


Hide and seek
 (åldrats med skönhet)



Måste klargöra en sak. Jag skriver ofta 2 stora bokstäver i det första ordet varje mening. Nej, det är inte min grej, nej jag gör det inte med vilje, utan inte helt oväntat så skriver jag så snabbt så jag inte hinner släppa fingret från shifttangenten. Och nej, jag läser aldrig igenom bloggen efter jag skrivit den. Därför kan det förekomma stavfel.

jobbdags.onsdag

Börjar jobba idag, går av imorgon, sen ledig 6 dagar. Najs...Och ja, det snöar fortfarande ute.

Tackvare en fattig internetleverantör, så står jag med skägget i brevlådan hela dagen igår utan internet. Detta ska inte påverka tävlingen speciellt mycket, för jag drar bara ut den till nästa måndag istället.

Plats nummer 6 som skådespeleskor som är sjukt underskattade är.... tadam... Drea De Matteo, eller som vi brukar känna igen henne som Gina Tribbiani från serien Joey, eller ni kanske har sett Sopranos? Där spelar flickebarnet ingen annan än Adriana La Cerva, i hela 56 avsnitt. OCh ändå vet ingen vem hon är? Att undvika en karriär efter nästan 100 avsnitt av serier som Joey och Sopranos är jävkligt svårt. Kolla bara på barnen från OC. Tog inte mer än 2-3 avsnitt så visste alla vem dom var, JA, han gamle som spelar 17 med. han.. Ryan? hur gammal är han idag.. 34?





image40

ÄR vädret ett skämt?

LÖrdag. Städar hela dagen. Så sjukt skönt att koppla av med en whiskey efter man har torkat av golvet. Nu luktar det sommar i lägenheten. Dock har jag ett jäkla problem. Har en megastark dansk ost i kylen och den lykten har trängt sig igenom 2 påsar nu och det verkligen stinker död i kylen. Hur fan kan man göra för att lukten ska stanna vid osten? ska leta efter en sån "ostlåda" av plast imorgon. Det borde funka?

Kvällen Pastorn. Mycket sprit helt klart. Mådde som en prins igår. Så, nog om min helg.

Denna veckan blir ett litet tema jag och Polacken satt och diskutera förra veckan. Snygga brudar som är underskattade. 

Idag, måndag börjar vi lite smått med Mena Suvari.Klart har hon gjort dängor som American Beauty, men vad hände sen? Jag läste på att hon är gift och klippt av sitt hår, men still. .. varför är hon inte kändare? Megasnygg/söt

Mena Suvari ligger på 7e plats av Top 7, skådespelare som är sjukt underskattade.





Jobbar bara på onsdag denna veckan.
Och denna veckan blir det inget youtubeklipp. För mycket meck med både klipp och top7 lista.

Påskhelg part1

Oj. Började skitbra med snakdalfylla hos Affro. Fattar inte varför jag alltid blir så packad när jag är hemma hos han och Anna. Redan efter en grogg börjar jag svamla och då är kvällen redan helt förstörd.

Efter många taxirigningar till flera taxibolag så trötttna jag och ringde Dimman istället. Sicken lirare han är. Lätt blir ett samtal till han ikväll med =P

Vakna upp megapackad hemma på morgonen. OCh jag hade verkligen lovat pappa att jag skulle hålla mig i skinnet och inte gå ut. Stank sprit ur munnen fast jag hade borstat tänderna flera ggr samma dag. Då fick jag den geniala iden med att dölja stanken av fylla med mer fylla. Så jag drog i mig 2 bira och en cider på väg till han. Påskmiddan vankades. MYcket trevlig bjudning med ägg och sill. Uppskattas till hundra. Efter suttit och käkat och diskuterat allt från gamla ställe, Ace of Base och HA så börja vi plocka undan maten. Värsta utsökta Jansson.. janssonen?.

DÅ drog pappa fram Vem vill bli miljonär? på dvd. Shit jag som redan var lite packad där efter en stark whiskey innan maten visste direkt att jag var körd. Men tänk er. Gissa vem som banka alla 2 jävla runder i rad? Limpan Flinkan Slinkan. JA visst!

Sitter hemma nu och softar. Ska senare hem till Pastorn är det planerat. Och kanske senare utgång, men det tar vi senare. Man vet ju aldrig. . . =) Förmodligen blir det skandalfylla igen... Men Part 2 kommer imorgon, kanske tom övermorgon.

Hittat en ny tröja som jag ska köpa. Världens bästa?

image36

Är man uppskattad när vakterna på Tivvan ser mig komma och jag hör kommentaren..
"Ja, grabbar, ikväll kommer vi få jobba..."


Dagens youtubeklipp är sponsrat av Polacken.





Sjukt nog är det sant också.. =/

skär mig torsdag.

NEj gör förresten inte det. Det hade gjort ont som fan.

Drömde inatt att jag och min fader skulle till London över en weekend. Grejen var att han var skitarg för jag inte tog med min parfym, för tydligen hade Laban den i sin bil, och han vägra komma över och lämna den. SÅ när jag vakna nu i morse så hade jag faktiskt ont i magen, just för pappa hade blivit så ledsen och besviken på mig i min dröm. . Snacka om att drömmar påverkar en sjukt mycket. För nått år sen så råkade jag drömma om Paris Hilton. Sen var jag förälskad i henne en vecka. Det gick tom så långt att när jag öppnade en skvallertidning och såg henne hångla med någon annan snubbe så blev jag arg och svartsjuk.

Och jag har aldrig ens tyckt hon är speciellt snygg. Men visst. Hon är ju vackrare än att hon behöver bo under en bro. Och hon hade ju funkat att knulla i krig. .

Sista dagen på jobb. Ganska skönt faktiskt. Veckan har gått svinbra och vädret har varit så skönt varenda dag. Ja om man inte drar upp djävulsmåndagen man fick med kaos ute vid fekmaskinen. Jäkla snöstorm det var. Det underbara att INGEN tidning eller tv hade nämnt det ens. Verkar som om är det bara Skåne som blir drabbade så skiter dom i vilket =)


Vad händer för Linus del i helgen? Faktiskt påskmiddag hos far imorgon. Och lördag något stand-up uppträde i markaryd. Så ingen sprit alls. Behöver en nykter helg för att få tillbaka suget igen =)


Varför är alltid målvakter i handboll så sjukt svettiga? De är verkligen dyngsura fast de står still? =/


Finns bara ett ord att förklara detta klippet. Ehhhhh Mäktigt!




Man ska kanske bli hårdrockare? då behöver man inte raka sig, klippa sig och inte ens duscha så ofta..

jobbonsdag.

SNart dags att sticka till något vi kallar dagturen igen. Dagturen är något man har efter 7 softa veckor med nattjobb. Denna veckan är sjukt skön. MAn har inget att göra, inge leveranser och mycket tid till att läsa sin bok Shantaram.

NEj, skämt och sido. Jg har faktiskt jobbat denna veckan. Hållt allt tiptop i förådet, faktiskt fått leverans och tom varit trevlit mot kärringar som klagar på att tågen är sena.

Tittar ut genom fönstret. Ja, fortfarande snö, masssor av snö ute. Hur länge ska detta skandalvädret fortsätta? Imorgon? Juli? Kanske resten av mitt liv?

Innehållet i bloggen minskar alltid drastiskt tiden som dagtursarbetare. Kanske beror på att jag inte träffar någon, inte hinner sitta vid datorn, och att världen verkar alltid stå still. Eller nej, nu ska jag inte krydda. Carolina Klüft lägger av med sin 5 eller 7kamp eller vad fan hon nu än håller på med. Det och några jäkla tibetaner och kineser slåss dryga 5 miljoner mil härifrån. så jag rycker på axlarna och säger "Jaha? Och?"

SKa ta tillbaka min kamera av Polacken nu i veckan så ska jag börja fota mer till bloggen. Göra den mer som Ausgeflippts blogg.


Dagens klipp är ett nostalgiklipp som jag tror många av er uppskattar. Tippen introt.



Påminner inte Lasse om en äldre verision av Mark Wahlberg?

bra helg. ny bra vecka.

Haft en riktgit bra helg. DOck mycket alkohol, men fortfarande mycket bra.
Nya brännmärke, mengarna bara smyger mig genom fingrarna, och jag förstår inte när vissa ställen ska neka onyktra människor. Jag borde verkligen varit en av de nekade i lördes. Hjälp, vad onykter jag blev ett tag.

Men nog om det. Denna veckan blir det 1 alkoholkosumtion istället träningen, som jag är så bra på attt neka mig själv att göra.
Jobbar ju dagtur, så här finns verkligen tid att smyga iväg och gymma lite.

Värsta vårdagen o söndeskväll. Wowo, säger jag bara. Riktigti mysigt. Gick runt hemma och fixa och trixa med saker i lägenheten. Somnade relativt tidigt efter en hård helg, och förvänta mig att vara riktigt utvilad på måndagmorgon. Men IKKKE! Efter sovit 3 timmar så vakna jag upp av ett jävla brak. Då stormade så mycket så jag trodde hela huset skulle flyga iväg. Mitt fönster jag hade öppnat upp lite på kvällen för att rensa upp gammal luft höll på att dras ut i stormen.
Somnade om tids nog för att vakna upp till värsta vinterdagen. "E detta ett jävla skämt?" tänkte jag, och låg kvar till säkert kl 11.

Åkte till jobbet. och höll mig inomhus typ hela dagen. HAde kanske flygit iväg annars. Men kl 17.50 var jag tvugnen att gå ut i stormen. DÅ var det dags för fekalietömningen på öresundstågen. Jag höll på att börja gråta 2 ggr när jag stod där ute av ren frustration, iskall kyla, och just irritationen att jag inte kunde se något, för det storma in snö i ögonen. 2 ggr satte jag mig på knä och gjorde ett ljud jag aldrig gjort förut. Ni vet Emil i Lönneberga? Ni vet det avsnittet när han kör Alfred till mariannelund helt själv i snöstormen?
Det panikartade skriket skrek jag igår när jag stod mitt ute i stormen. Käne mig som världens minska kille, som hade världens största uppdrag att göra. tog nästan 1 timme för mig att tina när jag kom hem. Och nu är det dags igen för mig att åka till jobb. Dock ingen storm idag, faktiskt ganska varmt och megafina, sköna solen ute =)


Önska mig lycka till idag på jobbet. Och nej, inget drickande i helgen... förmodligen.


Dagens klipp blir från knutan. Märkigt? Ehhh ja!


ledsen. kuk.se

Egentligen är jag inte alls det. Dock var natten lite av en skandalnatt.

Emmi sa till mig "Linus, jag hatar dig." tack för kaffet typ. Dock hatar jag henne också. .. Nej det gör jag inte.
Sen säger nattväxlarN Halmstad-Lasse till mig att jag pratar så sjukt mycket, så han förstår varför jag har sånna ploppar (handsfree) i öronen, bara för att slippa höra mig själv.. =)

Och när jag vakna idag så hade jag drömt att jag hade skadat Micka eller Felix, och då hata hela Törnrosfamiljen mig. Skitscary.

Dock på msn fick jag höra idag "att jag var ju en av de populäraste och coola killarna på skolan.." Sånna komplimanger uppskattas . .

Läste en artikel i skittidningen Extra om Bulletrain inatt. Megabra, och också sjukt underskattade. Pallar inte att det inte fanns bild på dom bara.. .

Finalen går av stapeln på ondag kl 19 på tivvan för er som är sugna. Säger bara det: Det är verkligen värt det!

image35



Finns det något jag hatar, eller som verkligen grinds my gear idag? Nja.. (tittar runt om i datorrmmet och får syn på Lord of the ring boken)
Seriöst?! Hur fan kan man gillar SOR?! SÅ sjukt påhittad, Så sjukt gay, och så sjukt många namn att hålla reda på. Jaja, jag vet att no kommer böla över "det är fantasy, saga.. bla bla bla" men ändå?
Frodo? En fet kortväxtkille med håriga fötter. Sam, en ännu fetare kortväxt kille med håriga fötter. Ett talande öga? En gammal junkargubbe som rökar pipa och låter Frodo sitta i hans knä? Då tänker jag bara, var är Frodos föräldrar? Varför är det ingen som förstår att det enda Gandalf är ute efter, egentligen, förutom guldringen är att suga Frodos lilla pågapille? Ni visste att Tolkien som skrev boken i en myket hög ålder spenderade sina sista år i brittiskt fängelse för.... vad var det nu? Just det "Sex with a minor..." Ni är så sjukt lurade, som läser hans bäcker.

Sätt er ner och läs lite Alexander Dumas istället. Greven av Monte Cristo har aldrig varit bättre!

Skandalfylla om.. 2 timmar?

Dagens klipp blir David Guetta - Love is Gone.

För er som undrar hur David Guetta ser ut så är han med i videon med en nerdtröja 1.00 in i videon.



Tjejen är sjukt snygg? Eller är det att jag tänder på kvinnor som blir förnedrade och gråter?

torsdag. går av.

Början på komplett top 10 över världens bästa låtar.
Led Zeppelin - Stairway to heaven
Oasis - Wonderwall
Alphaville - FOrever Young

(En bra början, men skriv på msn om det är någon vi rekomenderar, nej Basshunter kommer inte med tjejer)

Heter skalbaggen ekoxe?

Igår prata jag och Emmi om photoshop, och av en ren jäkla slump så frågar jag Emmi om hon vet vad det första namnet är över skaparna av Photoshop.. Efter 4-5 sekunders betänketid så säger flickebarnet "Knoll?"
Det är fan skill att man vet att det är Thomas Knoll.
Ett av världens fulaste namn, dock skill att veta? Lite bakgrundsfakta så är Thomas Knoll en av de som utvecklade Photoshop, från verision 1,0. och minns jag inte fel börja de redan på 80talet. Undra hur mycket kulor Adobe ligger inne med nu?

Förresten.
Hur kan det komma sig att blonbinbella eller vad den jävla hästen heter kan ligga på så sjukt många besökare i veckan? Är det bara fjortisar som sitter och dagdrömmer om att vara henne och leva hennes liv?

"hej. idag har jag tränat på sats och sen lekte jag och min kille. tihihi. Hade ett möte med Metro idag. De vill göra en intervju med mig. Varför just mig? varför är alla intresserade över mig?"

JA DET UNDRAR JAG OCKSÅ DIN SLAMPIGA SLYNA! FY FAN FÖR DIG!

Citerat från hennes jävla blogg: Nu är jag helt slut! Sprang ner till Café Vurma nedanför mig och köpte en latte, behövde lite energi. Gick upp 7 imorse för att ta en powerwalk och sola solarium. Sedan har timmarna gått åt till att packa och förbereda inför helgen och att svara i telefon. Alltid när man är med i ett offentligt sammanhang ringer folk, företag och tidningar som tokar efteråt. Lite roligt! De vill att man ska kommentera det som står.

sjukt själgod. Min tid som ung så knulla de coola killarna dig i någon jävla buske efter ha hällt i dig 5-6 mellisar. Och sen sa dom ut på skolan hur trång och hur dåligt du sög kuk. Stämmer säkert i ditt fall.

SKulle inte förvåna mig om du gogglar dig själv, och denna bloggen kommer upp.
Isåfall vill jag bara säga: Bella? Du är fet.

Egentligen skulle dagens yputubeklipp vara tillägnad allas vår egen lilla bloggare Bella, men tyvärr finns inte Messedasch - Hora ute som video, så vi slänger in ett klipp på en av mina män, John Mclane. Hade inte gärna mött han i en mörk gränd. Eller jo det skulle jag.


onsdag. stel nacke.

Gick fort som kuken att jobba igår. Fattar inte hur snabb jag är på att lägga upp schemat, men det är verkligen intensivt jobb nr 1 =)
2 dagar kvar, sen är man ledig över helgen. Och då blir det säkert att man inkasserar 1 flak öl och en dunk. Vad sägs om det? Har aldrig känt större behov av att festa, kanske bara behov av att dricka?

Dock mår jag verkligen skitbra.

Idag kommer soffan och Emmi tillbaka till jobb.
Också jäkligt gott. Kommer gå undan ikväll. SKa man ta med en film perhaps?

Satt och läste på lite om musikhistoria. Sjukt annorlunda det är att göra musik idag, än för.. ja.. 10 år sen?
Tror du Mozart tanka ner ett redigerngsprogram och köpte en synth och satt och skapa sin musik på? Tror ni Jimi Hendrix lärde sig spela gitarr genom Guitarr Hero?
Idag, eller rättare sagt för 2 år sedan så bodde där en mycket ful och vanskapt man en bit utanför Halmstad. Denna mannen, som var så vidrig att titta på, inte ens hans egen mor kunde titta på han utan att börja gråta, hette Basshunter. En dag när Basshunter rotade igenom grannens sopor så hittade han den största skatten som han någonsin slängt ett öga på. Det var en kopia av Ejay, ett musik program som följde med om man handlade byxor för mer än 200 kr på JC.
Basshunter började pilla med programet, och sig själv, men mest med programet. Efter ett tag så kom denna vidervärdiga människan på att han skulle skriva en låt om hans fantasi kompisbåt. Hans båt Anna. Anna var en fantasigestalt som Basshunter hade framställt i sin förvrängda hjärna efter många år av psykiskt vård. Dock var det så att basshunter hade ganska svårt för att stava, samt hans uttal inte var världens bästa så blev tillslut namnet på låten boten Anna.

Basshunter blev snabbt populär i Sverige bland alla fjortisravare. Tom på radiokanalen p3 spelades hans slagdänga. Basshunter började sakta med säkert mingla med känsidar. Hånga med Carola på Stureplan, dra kokain med Tomas brolin på Spy bar, och inte för att glömma, blev utbjuden av allas vår skärtgosse Zlatan Ibrahomovic.

Hans framgångar blev ännu större när låten av misstag spred sig till England. Där toppade han listorna, och sjukt nog har ingen insett att låten är sjukt pinsam och sjukt uselt gjord.

Efter 3 år på turne med samma låt blev allt för mycket för Basshunter. Den 12 mars 2008 hittades Basshunter hängandes i sin turnebuss. Med gröt i armhålorna, och 60 kringspringande hemlösa katter runt om fötterna kunde världen andas ut. Världen är något lyckligare, och något vackrare än någonsin.

Klippet blir en gammal favorit. En av mina stora idoler faktiskt. En man jag alltid har sett upp till.


tisdag. resesugen?

Vakna sjukt utvilad idag. Dock känner jag att festen sitter i kroppen fortfarande. Inte nog med det, jag är så sjukt festsugen. Bara längtar till fredag, när man kan knäcka upp sin första öl. Börjar jag bli som Kajjan? Öl och pizza? njae... Skapade mig en pastagratäng idag med spenat. 2 knäcke, med lite sallad till frukost.

Ångest sen helgen? Ja, dock ändå nöjd =)

Satte mig vid msn och såg direkt att allt inte stod rätt till. Just det, Polacken var inte inne på msn. Shit, han måste ju vara det! Vem ska jag annars promenera med?

Dock kom han in någon tmme senare och sa han varit på AI. Riktigt gott. Han behöver det.

Imorgon blir det gå till Pålsjö, 1 mils rundan, och gå tillbaka. Lika bra. . Om det är fint väder så klart.

Började mina pass igår. Fattar inte hur det kan vara så att schemat ändras varenda gång jag är ledig? Varit ledig sen i fredes, och nu när jag kom dit igår så var allt upp och nej. Kan det vara så att det är jag som får detta företaget att gå runt? =)

Såg ett svsnitt av House innan idag. Sjukt underskattad serie om ni frågar mig. Hade fan offrat mycket för att glida runt på ett sjukhus med en käpp, tucka smärtstillande och avlägga sarkastiska kommentarer till folk hela tiden.

Min fader ringde och sa att jag kunde hänga med upp till Göteborg och festa om 2 veckor. Nu är det dags att ringa gayhampe och börja planera in. Måste få tag i Tessan och fråga om hon kommer ihåg oss, Ayia Napa-grabbarna är ett måste.. Vad behöver man mer för en lyckad helg i Götet? Hmm. Ordbok kanske?

Min besatthet av Jeffrey Dahmer bara ökar.


Finns ett, eller rättare sagt 2 klipp på youtube som jag borde posta, men .. Det tar för lång tid att förklara för er lekmen varför de är roliga. Jag säger bara "I fucked Matt Damon"

Istället tar jag ett annat "Fat kid" klipp. Denna gången åker cpungen karusell.




"Janice! It hurts! Janice! It hurts!!"

skandalhelgfylla.

Har suttit och funderat på vad fan som hände i fredes typ hela dagen.Hela dagen var helt bortblåst, och jag fick för mig jag hade gått och lagt mig tidigt. Så var inte sanningen.

Fredagen började lugnt. Fint väder, kasnke en promenad, ärligt talat minns jag inte men jag försöker intala mig själv det. .

Fixade till mig för att senare dra till PB och AK på fördrink + uppsamling av folk innan vi skulle bege oss ner till Cardan för att gratta Thando. Mycket mys, kul att träffa Pb och AK på tu man hand. Blev kraftigt alkoholintag sedan började promenixen ner till Cardan. Minns ärligt inte så mycket av den. Kommer till Cardan kramar om Thando. Träffar Joanna och Ed. Nathalie. Ja. Folk jag inte träffat på länge. Mycket trvligt. Ännu mer alkoholintag några timmar framöver.

Blir tivvan och stekhuset för sedan en ...förmodligen svarttaxi hem. Har ingen aning där heller, men jag har ett nymmer på mobilen som heter Dimman 100kr, så jag är ganska säker på det iallafall =)

Åke hittas sovandes på toaletten. När man somnar på toan samtidigt när man skiter, är man packad då?

image34

Vakna upp på lördagen och mådde så sjukt dåligt. och nu menar jag "HJÄLP! DÖDA MIG!"-dåligt. Tänkte för mig själv "Linus, antingen fixar du upp detta, eller så går du och lägger dig och sover resten av helgen.

Slutade med att jag knäckte upp en pilsner och traskade bort till Östring, oduschad och samma kläder som kvällen innan på mig. Övertala han att köra mig ner till söder för att köpa ett nytt flak öl.
Råkade ta ut tok förmycket pengar nere i automaten så jag köpte 2 flak öl istället för 1. Mycket bra Linus. Mycket bra.

Kom hem till Östring på lördag...eftermiddag? skymning någongång. . . Där blir det bra öldrickande igen. efter 10 friska öl så sitter jag i hans soffa och känner mig helt nykter. Verkligen skitdåliga öl. Säkert sönder eller nått. .

Vi börjar prata gamla minnen om skoltiden, så plösligt tittar Johan på mig och skriker "Jävla lögnare!"

Linus - Vad snackar du om?
Johan - Du har sagt till Hanna (hans nuvarande ex) att jag har knullat med Lina Svensson.
Linus - Haha, vad fan snackar du om? Har du knullat med Lina Svensson?
Johan - Ja det sa du till henne på grand prixen för 4-5 år sen. Då jag bara hångla med Lina! Efter den kvällen lita hon aldrig mer på mig!

Här börjar jag skratta så sjukt mycket
precis när Johan tar en klunk öl, och bara för jag skrattar så börjar han också och skratta så han sätter ölet i fel strupe och börjar hosta ut öl över sig själv.
Synen av det gör att jag börjar skratta ännu mer och börjar gråta så mycket jag skrattar. Och det gör på tur att Johan också börjar skratta ännu mer. Johan kastar sig fram över bordet och börjar spy upp allt han har ätit på hela dagen.

När jag ser att han spyr värsta pizzan över bordet och över sin brors nya matta då dör jag ännu mer av skratt och drar upp min mobil och ska fota. Då kastar sig Johan över mig med fullt med spya på handen och skriker "Fottar du så dödar jag dig!!"


Det är en av de roligaste sakerna jag någonsin varit med om i mitt liv. Tack Johan för en mycket bra kväll =)

Efter 16 öl drog vi ner på stan. till stekhuset 2 minuter, sen tivvan. Sjäövklart jobbade min bartender så 2 groggar åt gången för 86 kr behövde jag bara betala. Drack och drack. Kände att jag var tvugnen att ta mig hem. Var väldigt berusad, med säkert 2-3 promille i kroppen. Står och ska hämta ut min jacka. Då blir det slagsmål framför mig och VAKTEN kastar sig bakåt och skallar MIG! Helt jävla utan en anledning. Cp. Dock kom jag hem sen.. på något sätt. har ingen aning hur.. Vaknade upp på mitt badrumsgolv i mina jeans och bar överkropp. Kan ni förstå hur kallt det va? legat där kanske i 5-6 timmar och sovit på ett iskallt badrumsgolv.. Shit. Vakna upp, satte mig vid msn.

Var verkligen inte bakis. Inte ett dugg. Åkte till klippan och hälsa på släkt. Sen gick jag inom Östring igen. Ja jag vet, söndag man ska inte dricka då... men va fan.. i tämde flaket och en halv flarra whiskey. Kände mig inte ens full. Man var väl härdad efter 3 dagar med sponken. .

Dagens klipp blir Fat kid selling beer. Har inte orkat leta upp något nytt klipp, men den får funka. Sjukt rolig =)




Barfota.

Vet ni vad jag verkligen stör mig på?

Förr, när man var liten, innan man typ kom i pubartet, fick bröst, ölmagen kom och alla dagar var helt utan bekymmer, då när man hade någon brud hemma hos sig, då kunde man ligga och hångla i flera timmar. Verkligen i flera jävla timmar. Hur fan kan det inte var så idag? Den tiden var sjukt mysig. Ingen oro för sex och allt jäkelskap det ger tex kondomer, barn, kondylom, komma för tidigt, en brud som luktar sophög där nere mm. . .

Idag räcker det man stoppar in sin tunga i den andra personens mun, när man direkt börjar tänka om hon sväljer eller tar den i alla hål.. Skitstörigt. Ge mig en tidsmaskin nu tack.

Min/Mitt halsont har börjat försvinna nu. tror det är fan alla panodil och piller jag drog i mig igår. fick upp räkningen till 36 piller och 10 tabletter vitaminbrus. Samt 1kg apelsiner.

Idag åkte Kajjan och Kulan till Österrike. Hoppas de dör...


EMMI. Annorlunda, dock inte så speciellt elak. Frågade om jag hade blekt mina tänder. Säkert med ironi, men jag tar det som en komplimang ; )

"Var på gymmet idag. Maxpressar 170 i bänk nu."

Ska snart till Thandos 25årsfest. Säger bara. Imorgon cehfen när du vaknar upp och är närmre 30 än 20, ring då mig och berätta om det så jag vet vad som komma skall.

Finns ett klipp från serien Family Guy som jag inte hittar på nätet. Har sökt säkert 1 timme. Det är det klippet när det handlar om Alexander Graham Bell och hans assistent Watson. Hittar ni det så skicka ett PM. =P


Dagens klipp blir Groovy Dancing girl. Bara jag som tycker hon är porrig?



järngänget på jobb.

Förutom Emmi då förstås. Igår jobba jag, Kajjan, Dennis kula och Emmi. tyckte fan synd om Emmi. Har jag har aldrig hört så många bögskämt om varandra på 10 timmar. gay hit, bög dit, män hit och avsugningar dit. Men så blir det ofta när man jobbar med grabbarna.

Grattis Kaj till din första dag på jobbet, detta året. . . .

Jobbar idag med, men sen är jag ledig 3 till. Party-Party i helgen. Dock bara om jag blir bättre i halsen. Känns som någon har typ gått in och murat igen min hals. Känns skitscary.

Ville ta promenix idag, men jag pallar fan inte. Har jag kanske feber?

Bråkade med Siri igår.. Om pengar. . Lite sjukt. Trodde inte det skulle vara just pengar som gjorde att vi bröt?

Fredag 25årsfest. Lördag skandalutgång/fylla. Söndag ångest.


Återkommer kanske imorgon om ni har tur.

Dagens klipp är ett av de roligaste på... ja säkert 2 veckor.
CSI:Miami's alltför nördiga one-liners innan introt. Stort tack till dig som gjort denna.









Festarhelg + ledig

Snacka om ledighet. Haft det så jäkla skönt och bara relaxat. Satte mig på altanen med ett glas kaffe i handen och titta ut över Dalhem. Det är verkligen så skönt att veta att alla som går förbi och ser mig tänker "Shit, han är fan lite bättre än mig, och lite finare.."

Men det gör inget. har förmodligen fixat ny lya på Stureplan.. eller nej, Sturegatan menar jag.

I fredes. Åt inget, utan började blanda grogg med fantasin. (Affros ide från början. Om blannevannet är slut, och man fortfarande vill dricka grogg så häller man upp sprit i ett glas, stänger ögonen och intalar sig själv att den är färdigblandad). Blev en hård tura. Festade hela natten, och var hemma vid 3 på morgonen. TRODDE JAG!

Sanningen var så pinsam att jag blev för full så jag fick hjälp hem av S.. och vi var hemma vid... halv 10? Sjukt pinsamt men det gav sig ändå. Slapp spendera kulor iallafall.

Lördagen hade min far fest. Var så sjukt bakis så jag var mest sängliggande hela dagen. tänkte skicka sms till han och säga att jag var sjuk, men han ringde och terra mig =) Mycket bra fest, och nu menar jag SJUKT hög klass. Mycket av det kan vi tacka polacken för. . . =)

Har promenerat nästan varenda dag nu. SÅ sjukt skönt. Idag blev det Bruces Skog. Sjukt underskattat. Blir säkert fler fina promenader i solskenet med Polackis närmare sommarn. Sjukt irriterande, tagit bilder och sånt som Emmi alltid gör, men glömde kameran i Polackens ficka =/

Idag blir det 2 youtubeklipp. Det första är en också mycket underskattad man, som genom åren har sjungt och skrivit sjukt bra låtar. Mannen är Shane McGowan.


Kanske inte världens finaste tänder, men vad gör man inte för musiken?











Emmi hade film om Malmö på sin blogg, då visar jag väl vad som händer när mff kommer och hälsar på.



RSS 2.0