ledighets-måndag

Idag blir det bara en kort blogg pga min ledighets-måndag.

Knappt varit utanför dörren. bara snabbt till affären där jag var tvungen att inhandla mer keso.

        Tror jag har köpt 150 dvd-r som inte min brännare klarar skriva på. Sugigt.

Ska köpa träningshjälpmedel när lönen trillar in på kontot. Känner mig krasslig. Dennis som smittat mig?

   Ska snart se Apocalypto.

Undra varför ingen gillar Mel Gibson längre? Gga hans skägg?

Jag har bytat frilla. Kommentera gärna.





Lördag. amputera mig.

Igår kände ajg mig som Hulken gär jag och Dennis var klara med ett stenhårt pass på gymmet, men idag när jag vakna så känner jag mig som ja.. Robin, Batmans gay sidekick.

Jag har så sjukt mycket träningvärk i mina ben. Känns som om någon har öppnat mina ben, vridit runt alla muskelr oc sen satt tillbaka de igen. Ja, jävlar vad ont man kan ha..

Men nog om det. Vad händer idag? Blir det att Snoppen kommer hit och dricker lite öl för att sen se Man U på Norrbro? Blird et hemma kväll med Siri, med god mat och en lördagsavsugning framför tvn? Utgång? Grogg med Hampe och Spela risk?

                                                                          Kvällen löser sig säkert tids nog.


Just ju visar de tjej-fotbolls- VM på tv. Tydligen. Vem fan bryr sig om brudar som spelar fotboll?  Ser hellre p14 spela nere vid Harmyntan istället. Tejjer kan inte springa, inte dribnbla, det går svinsakta, de är snälla mot varandra, och de kan inte göra mål!! Stäng av tvn och visa lite riktig fotboll istället!


Har märkt att jag har blivit mer och med bitter och kritisk mot sammhället sen när jag började skriva blogg. MEn det gör kanske inget. Tror folk tyckerr om att höra på när jag kogar på saker och ting (börjar röra sig. E det sant mannen? Varendra jävel kommer höra dig!).


Och en sak till. JAg ser att ni läser, varför inte kommentera? det är ju därför ångan med att skriva blogg håller igång. Pga era ord om hur bra och duktig jag är =) JUst think about a world without smileman14.blogg.se.

Can you handle that!?






Håll flabben annars sänker jag dig gudajävel.

Nu vet de vem som sköt Palme.
På gravstenen står det med stora bokstäver.

"Sköts av kyrkorådet."


Idag har jag och SIri varit en runda på min faders arbete och käkat lunch och sedan inhandlat megamycket nya kläder. Så skönt att gå upp och bara ta och ta och ta hur mycket kläder man behöver och veta att det inte kostar ett piss. Ja jag vet, vissa har det så jävla bra.

Ikväll ska jag och dennis flänga ut till Eckelby för att fixa tillbaka mitt gymkort som legat däör och skräpat typ 1 månader. Skandal att jag ärligt talat inte har hämtat det tidigare, men egentligen skiter jag i vilket. Nu blir det tid och dags att hämta dom iallafall .

Sen blir det träna benmed Mr DJ Dennis på mitt arbete. Jag tror aldrig talat at jag aldrig har fokucerat mig just på ben. Känns som det är jävligt onödigt. Jag försöker att springa så lite jag kan, hoppar verkligen inte högt för jag har ingen anledning att göra det (bara face it, jag kommer inte slå Patrik Sjöberg i höjdhopp), Och ni som har sett mig slåss vet om att jag aldrig aldrig sparkar. Skulle jag motförmodan lyfta mitt ben och rikta in en spark mot någon så minskar motståndet till min fiendes fördel ungefär 80 ggr. Från att slåss mot en relativt stor kille till att slåss mot en blind 7åring med downsyndrom. Så dålig blir jag om jag skulle försöka sparka. Belive me.

Har köpt bakpotatis idag. och Sallad och baguette idag. Blir en lite mysig och lätt kvällsmat. dock saknar jag kött.

Förstår mig verkligen inte på vegeterianer. Seriöst? Varför vara kärring mot strömmen när människan i alla år har ätit kött?

Som om jag skulle sluta använda tröjor.. "Nej, vet du inte hur mycket bomull som negrarna måste plocka varje år för ni människor ska använda tröjor?!"

                        Så sluta böla över kött och ge mig din tallrik så ska jag steka 2 biffar till dig!! Horjävel!

Något som jag verkligen irriterar mig sjukt mycket på är kristna.

Låt mig inte ens börja skriva om allt som är fel med människor som tror på gud och han... Jebus? Joses?

Helt sjukt att tro på att någon skapade jorden. 

Var det så att gud satt i sin fotölj någon dag och sa för sig själv: Nej men va fan händer!? Jag kan inte spela pingis för jag är ensam, men... vänta nu ett tag.. jag skapar en boll som jag kallar jorden och människor, så väntar jag tills människorna dör för då kommer de ju och bor med mig...

Eller nått i stil med det.. Samma med han the dude with the ark.

Hej jag heter Noa. Nu ska jag bygga en jättebåt så ska jag åka runt hela jorden och samla ihop alla, och nu menar jag ALLA djur som lever. Och inte nog med det jag måste leta upp och hämta en hona och en hane av ALLA djurarter på jorden.

Skojar ni med mig? JAg bor i Sverige och kan inte minnas att jag har sett en älg. Aldrig sett en grävling, inte ens en varg eller räv. Men Han Noa THe Great han fångade in alla med sina nakna händer och kastade in dem i sin jävla båt. Om han lyckades med det, va fan kräntes inte han till kung för? och var tog alla andra människor vägen? Enligt den store sagoboken som ni alla kallar bibeln så berättade gud bara detta för Noa. var tog alla andra människor vägen? dog alla? och var tog all vatten vägen?


Jag kogar fan.










Ayia Napa.

Drog (drugs?) och hoppade över lite av mina akret. kom ju på att det inte var så jävla roligt som jag trodde för 3 dagar sedan att skriva om. =/


Jag och hampe var på Väla.
Tog en sista-minuten-resa.

Jag kom hem till hampe kl 05.44 på onsdagamorgon. Ögongruset kliade hårt i ögat, men långt inne i mitt sanna hjärta så visste jag att vi skulle snart vara fulla, sviniga och glada.

Åsa, Hampe (Beas Hampe) och jag åket sakta men säkert ner till Smutsiga malmös flygplats Sturup för att ta planet.
När vi stått i Overkillkön i minst 40 minutes så får vi veta att "biljetten" som Hampe skrivit ut inte räcker till att flyga med. Så det blev att ajg var tvungen att ringa smutsiga solresor, be fittan i andra sidan luren faxa överbiljeterna till informationsdisken på Sturup. Pappret kom i sista sekunden innan incheckingen stängde, så det blev att springa genom flygplatsen för att hinna med planet och metalldetektorer osv.

Jess! Vi sitter på planet!! Ayia Napa here vi come (cum in your face)!

Världens minsta flygplan. Säkert några praktikanter som skapat det som projektarbete eller nått. trodde att planet skulle störta minst 30 ggr under resans tur. Direkt när vi lyftså köpte jag 4 öl, 2 jäger och 1 whisky.

Detta måste få mig att slappna av?

Landade i hmm Lamparda? Lampard? Larnaca? ahh skitsamma. Flygplatsen hette nått sånt skit.


40 minuter med buss till hotellet. Drar ner och köper sprit. Häller upp en megastor grogg. 1 veckas dimma med fest, göteborgare, britter och tatueringar. Spyr på flygplatsen. Hoppar på ännu ett megalitet plan. Åker hem. Håller på att dö av alla luftgropar. Landar. Åsa och Ola hämtar oss på Sturup.

Hemma igen. Bekare nu än när jag åkte. men jag är rödhårig. jag har handikap när det gäller att sola. Det är ingen som ber Gizmo att sola? Ingen som kräver att Stålmannen ska hålla i en bit kryptonit? Nej just det, jag är rödhårig, jag behöver inte sola. =)



 Tänder en cigg i mitten av dimman.



 Mitt i festandet tydligen.



 MIT?


Grabbarna Grus pubrunda. Finn ett fel på bilden.

Helsingborgfestivalen. NOT

Idag skulle jag egetnligen skriva om Helsingborgsfestivalen, men jag kom ju på att det ärligt talat inet hände spediellt mycket på den pga jag åkte ju upp till skärgår'n på lördagen.

Så det får bli lite ihopaplock istället.

Hej, Jag heter Linus. Jag är en profisionell skitsugare. Eller hur ska jag börja med när jag ska skriva ett cv. Känns liiiite segt att skriva det. Men OM man tänker efter så är det faktiskt sant. JAg är en skitsugare, och en jävligt bra sådan. Så egentligen borde det inet vara nått problem. Man borde fan öppna eget förestag istället.

Då kan man ju leka att man ska anställa sig själv.

-chefLinus: JA Linus, vad menar du med att vara en.... profisionell bajssugare?
-anställarLinus: Jo, det är såhär Linus att på mitt förra jobb på Treafficare i Helsingborg så var en av mina uppgifter att suga ut skit ur Öresundstågen och ur pågatågen.
-chefLinus: Jag är bög.
-anställarLinus: Ursäkta?
chefLinus: Jag frågade "Vill du ha mer kaffe?"
anställarLinus: Jaja, ja tack. Jag tar gärna en kopp till.

Jag undrar vad som egentligen skulle fungera att öppna i stan. Har varit inne på ett lunchställe som bara serverar GI-mat och bra husmanskost. Och på kvällarna ha den som vanlig resturang. Kanske inreda den i stil med Bishop eller Edel? Mysig lite i tysk/underskanda?

IDag har mitt paket med 150 dvdskivor kommit. Så jävla skönt. Dock har jag 60 att bränna ut i dagarna. Känns inte så jävla motiverande.

Dag blåser det och regnar ute. Enligt tv4 väder så skulle det komma in ett högtryck i Skåne i veckan och det skulle bli soligt, men jag är jävligt skeptisk om det.

Borde bli meterolog. Bara stå och ljuga i tv och hoppas på att alla kommer packa ner speedos och solkräm, men istället så blir det snöstorm ute. Jävla skattesmitare! (dock vill jag sätta Tone)


                                         


Party Ayia Napa 07

Tack för lång semester + annan lös tid

Oj, vart ska vi börja? Känns som om jag kommer dela upp min semester minst i 5 olika akter, som jag lovar att jag kommer skriv från och med idag och 5 dagar framöver.

Idag tänkte jag bara lägga till lite random bilder och lite punkter om vad som kommer att skrivas om de närmaste dagarna.

Akt 1: Dagens Blogg, kommer innhålla bilder och liiite text.
Akt 2: Helsingborgsfestivalen
Akt 3: Semester i stockholmsskärgård (backslickvarning)
Akt 4: Börja jobba.
Akt 5: Sista-minuten-resa med hampe till den lilla lugna avlägsna staden Ayia Napa.

                                        Sen börjar mitt seriösa skrivande av blogg igen.

Har velat börja skriva mer på bloggen innan, men jag kände att jag inte var riktigt utvilad.

Sitter vid mitt skrivbord och spanar ut över den lilla gemytliga delen av Helsingborg som vi kallar Dalhem

Förresten sökte jag på dalhem på eniro. Finns faktiskt en kille i Uppsala som heter Anders Dalhem.

Fan, hade man hetat det så hade man lika bra kunnat heta Hej-JAg-har-ett-namn-som-förknippas-med-arbetslöshet-utlänningar-miljonprojekt-våldtäkt-ghetto-socialabetalasson


Oban whisky är fan riktigt fin. Om jag ställer ett mjölkpaket i kylen idag och tar ut den om 15 år, är den också värd 700 kr?


         

Mina exklusiva skittömmarhandskar



Regnbåge över Helsingborg.


SMK vs Linus den 2 november!



Älskar verkligen personen i bakgrunden! (Nils)

RSS 2.0