ledig fredag-

-Annars då?
-Jo för fan det rullar, som hjulet sa...

Har tagit det så jäkla lugnt i dagarna. Har inte ens städat lägenheten som jag hade lovat mig själv. Men det får jag ta nästa vecka istället. Då är jag ju fortfarande ledig.

Idag, fredag blir det En snabbvisit hos Set.. och senare en förhoppningsvis en Mycket bra tura. Sen inatt någon gång när Man är så packad så man håller på och dö, då hem och sova. Eller kanske somna på toaletten, I duschen, eller min favorit i hallen med alla kläder på. =)

Imorgon tvättdag. Eller rättare sagt, tvätta 2 maskiner så man har något att sätta på sig på kvällen hemma hos far =)
Melodifestivalskväll. Jo, jag vet, sjukt överskattat med svenska band som seriöst bara spelar skitmusik, men man får ställa upp för teamet.

Utgång på kvällen. Ehh ja. =)

Återkommer på söndag/måndag med mer fakta och uppleverlser som helgen säkerligen kommer inbringa.

Klippet idag blir et klipp från världens bästa serie, Vänner.



Saknar er Monica, Rachel, Phoebe, Chandler, Ross och Joey!

jag känner frihetens sötma.

7 dagar. 7 fucking dagar helt ledig. Idag kan jag stänga av telefonen och bara låsa in min i min lägenhet, utan att någon kan få tag i mig. Idag kan jag ta ett sista minuten plan till spanien? Nej, men seriöst. Vad fan ska jag göra hela veckan. Har varit jäkligt duktig skrivit upp massor av saker som jag ska göra idag =)

Ta en promenad med S.
Gå Inom banken.
Handla mat.
Boka tvättid.
Städa undan lite.
Planera morgondagens sysslor.


Igår var Emmi och Kulan med i tidningen. Störigt att Kulan satt där i tidningen med kundkorgen som värsta snillet, så var det MINA böcker han handla. Megagay och irriterande.

Vann min första pokerturnering igår. Helt ok vinst, och ganska lätt motstånd. Sjukt bra. Head's up. Jag får upp pocket Ess. Kille foldar innan jag hinner göra ett skit. Nästa hand drar jag upp pocket Q. där drar han all-in. jag skriver, innan floppen kommer upp: Bye Bye till snubben, som faller lätt med A-9...

Som vanligt är det regn och skit i Skåne. Dock är det inte hela världen, för nämnde jag att jag var ledig? =)


Klippet som visas idag är en gammal klassiker. Såg snubben på Oprah (nej jag brukar inte se negerprogramet Oprah, men tvn var på när jag vakna...)

Detta är det mest sedda klippet på youtube genom tiderna. Enjoy






Mer än 76 miljoner har sett denna.

Sista natten med gänget.

Blev man gick en mil igår som sagt. SÅ sjukt skönt. Dock var det sjukt trist att vakna upp idag och se att det regna ute..
Då ville man vakna upp någon annanstans. Kanske i Thailand?  det lovar jag.

Inatt var det årets Bokrea!! wooyoo! Emmi, Kulan och Elin kom ner och satt på jobbet, i väntan på den skulle öppna. Efter mycket tjat att Kulan skulle köpa böckerna jag ville ha så gick han och flickorna iväg med lappen med alla titlar på.

När han kom tillbaka var jag 8 böcker rikare och 800 kr fattigare. Men nu har jag läsmaterial iallafall 3 månader framöver, om inget annat dyker upp =)

På fredag är det som sagt turning. Dock undrar jag om någon är sugen på att samlas upp hos mig på dagen innan? jag bjuder självklart på lite förfriskningar och ska ha gjort jello shot. C_zar, sugen?



Dagens klipp är en gammal goding. Klippet enligt mig heter
"Pinsam äcklig blatte spelar allan!"
Detta måste vara Sveriges, kanske världens pinsammaste invandrare.
Förstår ni varför jag är emot invandring?




På 0.48 så ser man hur hans kuk ligger i hans sjukt tajta jeans =)

Och Creed till killen som skriker "Fooooooore!" i början

Löning. Promenad.

Dock jäkligt usel lön. Varit mycket sjuk, och det märks sjukt mycket när lönen trillar in på kontot. Snart är det dags att dra igång det företaget som man har snackat om så sjukt länge. Då är det tid att kulorna trillar in.

Har varit i Pålsjö och promenerat idag. Blev runt någon mil. Skönt som fan, dock jäkligt kallt. drog bara på mig en huvtröja, men som dom säger... Det som inte dödar en, härdar en.

Idag måste jag gratulera 2 personer som alltid kommer betyda massor för mig.


Först är det sofie som fyller år. Ännu ett steg närmare 30. Ångesten kommer och klampar in med stora steg.


Och den andra är en av mina stora idoler här i livet. Ingen annan än allas vår Juha Valjakkala. Äntligen, som Gert fyllking så flyktigt fick ur sig på Nobels lieraturspris bla bla.
Nej men jag ska fan skicka ett grattiskort och be om autograf.





Lycka till med livet Juha, men förmodligen kommer ha åka in i finkan inom 1 år. Någon som är sugen på att slå vad 1000 kr?

Dagens youtube-klipp är faktiskt, otroligt nog tillägnad björn Gustavsson. Idag med. Men då tänker ju ni "men va fan. Linua hatar ju han?!"
Svaret är ja. Jo jag hatar människan.. Lika mycket som MArtin Timells skratt, lika mycket som Tomas Brolin är fet och svettig. Jo men denna gången, första, och garanterat sista gången Björn fick mig att småskratta lite.
Anledningen är så självklar att han sjunger om Carina Berg. Alla småkillar/min ålders runkobjekt. Som mot all vepenskap och logik är tillsammans med den smala, tunnhåriga, ganska trista tvpersonligheten Kristian Luuk.

Iallafall. Up yours Kriille Luuk!




Ingen jobbig jobbhelg.

Började mina underbart sköna 5 dagar som ordinarie skittömmare. Dagen började blåsig som satan, men det stod ju inget i tidningen om det så ja trodde det var en helt vanlig dag i denna pitoreska staden vi kallar Helsingborg.
Men på natten, jäklar vad det drog igång med blåsandet då!
När jag tömde 23.55 så höll jag fan på att blåsa iväg. Hade jag hållt i ett paraply just i den stunden så hade ni hittat mig i Tyskland, för så jävla hårda vindar var det.

Slutade redan 4, för det var ju inte lönt för oss att vara kvar... Inga tåg ju...

Lördagen började bra. Mycket bra. Bra medarbetare, dock mådde inte Diana 100 så vi fick ta hand lite om henne.
När jag kommer ut och ska tömma sista tåget kl halv 3, så har några jävla ligister skurit av och snott mina vattenslangar. Inte nog med det.. De jävla asen hade snott mina tömhandskar. Får jag tag i de asen så....

SNart dags för nytt pass. Jag, Diana och Mardan. Kommer säkert rulla på skitbra =)

Inatt kommer lönen in.

Dagens klipp är med en av Sveriges mest pinsamma människor.
Håret, hans sätt av prata, hans skämt.. allt är skit med denna
barnlikande självgoda människan.
Björn Gustavsson.




första dagen på mitt nya liv,

Fast egentligen inte alls. Blir väl mer lägenhetsbyte egentligen. Träningen funkar bra som den är nu, och jag har faktiskt börjat få upp kondisen mer och mer nu. Lite stolt blir man faktiskt.

Tänkte ge bort min säng, någon som är intresserad? Jag sover sjukt mycket bättre på golvet, och det tänker jag faktiskt fortsätta med från och med nu. Bättre för ryggen också.

Idag börjar jag jobba mina 5 dagar. Ingen ångest, utan känner att dagarna kommer rulla på som fan. Förresten fick jag beröm av mina chefer. "Linus är alltid så tillmötesgående, och löser alla problem..." SÅ nu måste man väl sköta sig ännu mer =P

Jag vill vara ledig om 2 veckor. Måste fan fixa det!

Dagens youtubeklipp blir ett klipp från programet På Spåret. Året är 1988, Ingvar och Hoa Hoa är domare, samt Björn Hellberg tävlar.

Idag är det final i På Spåret. och IDAG, 20 år senare är det Hoa Hoa som har kommit till finalen, och Björn Hellberg sitter som en mycket bra domare.




push it to the limit.

Som ovan så är dagens låt Paul Engemann - Push it to the limit.mp3.
Satt och youtuba i morse så råkade jag komma in på någon tribute till GTA (spelet Grant theft auto, inte porrfilmen Grand theft anal), och där hade de lagt in låten push it to the limit från filmen Scarface.

Ärligt talat sjukt bra låt.

Upptäckte imorse att min dvdspelare inte tar mina nya dvd-r skivor. Lite ångest. nu sitter jag här hemma med 99 stycken fucking dvdskivor som bara fungerar till freesbee eller .. vad fan heter den sporten.. den... PULL!! BANG!!! Lekgökskytte eller nått skit. Isåfall måste jag köpa ett jävla gevär, och det pallar jag ändå inte.

Jag måste verkligen bli bättre på att inte sätta mig vid datorn när jag kommer hem på morgonen. Imorse blev det man satt här och diggade musik och valde youtubeklipp till dagens logg. och bara det trodde man skulle kunna ta 10 minuter, men ikke! Efter nästan 2 timmar drog jag mog i kragen och slet mig bort från datorn.

Youtube är ingen sida, det är en livsstil.

Idag blir det Johan Glans uppträde från Stockholm live. Mest för vi diskuterade det på jobbet igår, och ja, också för att göra Emmi klad.




Johans Darth Vader-imitation.







Johan fetochrosa

sjukt störigt.

"Do you know what really grinds my gear?"

Hur kommer det sig att varenda dag man åker bussen från dalhem så sitter det ungdomar bakom mig och lyssnar på musik genom sina mobiler? Inte at de sitter med sin walkman och har högtalarna inkopplade, nej ungarna spelar för hela jävla bussen.. Inte nog med att de spelar för hela bussen, utan det är ALLTID skitusel musik de spelar.

JAg har aldrig hört en endaste låt som jag har tänkt tanken "Yeah, denna svänger ju..." eller nått i stil med det.
SIst jag åkte bussen spelades Britney Spears - Piece of me meeegahögt. Inte nog med det, den ena platinblonda bruden säger.."Åhh, denna är nog en av de bästa låtarna jag någonsin har hört!!"

Var tog Oasis? Led Zeppelin? och Beatles vägen? JAg menar inte att de är världens bästa gruppen, men jag hoppas iallafall att de flesta som läser denna texten kan erkänna att de är mycket bättre kvalite av musik än Brittan?


Åkte bara i veckan. Då satt 3-4 invandrare längst bak och hörde på något som de också kalla musik. Själv tyckte jag det lät som en jävla bönestund i något land i mellanöstern. Tänkte döda dom, men orkade inte. . .


Dagens Youtubeklipp är ett av mina absolutafavoriter.

Skånsk porrfilm från 90talet.

Emmi. Lyssna 14 sekunder in i klippet.


fanta,stiskt

Idag vaknade jag upp tok för sent än planeringen tillät.
Egetnligen , vad fan gör någon extra timmes sömn när man har jobbat i 9 dagar i rad? (ja, med ett uppehåll för firmafest).

Emmi Elak (hon är egentligen lite snäll) och Dennis Kula kom och hämta upp mig denna fina vårdag för att ta en liiiten promenad i pålsjö skog. Snacka om vårväder. Jäkla skönt det är att vandra. Man känner sig som en ny människa efter 7 km. Ren luft i lungorna, blodet pumpar av den intensiva powerwalken och man känner sig som ett litet barn när man verkligen känner att man har röda kinder.

Lägenhetsstädninge, javisst! Dock hade siri nästan gjort allt jobbigt under den tide det tog att vara borta.

Och nu denna ljuva lediga vårkväll sitter jag framför datorn och väntar på att möta Sofie Ring.
Händer verkligen inte så speciellt mycket i mitt liv just nu, men jag har insett att man får vara glad för det lilla man får.

Om man skule länka något youtubeklipp varenda dag?
Idag blir det iallafall min och emmis favvofilm Freddy got fingered.
Sjukt underbart satir där komiken når nya höjder.



Övertidsarbetarn.

Vad kallas du idag? vad gjorde du vid denna tiden igår? och vilken låt förknippar du med sig själv just nu?

Hur kan det vara så att det är antingen jag eller Dennis kula som blir inringda när det gäller övertid?
Egentligen klagar jag inte alls och skriker lite smått i bakgrunden.
"Tackar och buga, ge mig en tjuga!" Eller något likande iallafall =)

Jag tycker om att läsa emmis blogg. den är söt, sarkastisk och intressant.

http://jagärelakochjäkligmotlinus.blogg.se, eller nej just det. ausgeflippt.blogg.se

Idag är det alla hjärtans dag. *suck*
Förstår verkligen inte varför man ska köpa choklad och rosor till varandra just denna dagen?
Är det inte gulligare att köpa den någon annan dag? Idag är det typ ett MÅSTE, ett jävla tvång att köpa. Kommer jag hem med rosor vilken dag som helst till fjelan så frågar hon varför man köpte blommor? Då är det väl mycket sötare om man bara svarar "för du betyder så mycket för mig.." eller kanske något i stil med "jag kände på mig att jag inte visar hur mycket jag uppskattar dig.."

SNacka om vårdag idag! Traskade från mitt hem till Väla Norra idag. Tog drygt en timme för en viss person bara var tvungen att ta foto typ var 50e meter. Efter många dragningar i armen så kom vi äntligen fram. Blev man käka utsökt god lunch hos min far, och sedan drog vi ner till Norra Hamnen och svepte en kaffe. Otroligt otrevlig personal, men jäkligt gott kaffe.

man borde kanske lägga in youtubeklipp på sidan som alla gör?
vad blir det för något idag då?

Nostalgikicken nr1?
Kommer man ihåg Ika i rutan för hennes skånska,
 eller för hon var meeegascary för småbarn som mig?



RSS 2.0