Den SJUKASTE morgonen någonsin.

Tack så mycket Adamo!
Hade inte internet varit nere hela jävla dagen igår så hade det kommit en blogg!
                                                              Så skyll inte på mig =)


Jag skulle egentligen jobba sent med Kajjan igår (21-06), men Linda fråga om de inte kunde byta för hon hade tydligen saker att göra. SÅ igår kom Linda och hämta mig innan jobb, allt var som vanligt. Jag var irriterande, sugen på snabbmat, Linda blond, och allt det där.

Dock när vi kom till jobb så var Kajjan nere. Någon hade gjort inbrott i hans sommarstuga under natten och tagit allt av värde.

Dagen började som en helt vanlig dag med mycket jobb, mycket städande och mycket skitsnack. Efter vi Jobbat superfort inatt så upptäckte vi att vi var klara, och ändå hade 2,5 timmar kvar på jobbet att spendera. Då började vi planeringen hur vi skulle lägga upp morgonen bäst för att få tiden att gå så fort som möjligt. Käka skräpmat? Köpa godis? Sova? Besöka Stoffe i Åstorp?

Sagt och gjort blev det en snabb runda till Stoffe. Röka en cigg. Softade i 5 minuter. Sen var det dags att återvända till jobbet igen. På motorvägen så frågar jag Linda om hon inte skulle kunna visa mig torpet? Så vi smög av motorvägen in på lite mindre vägar. När vi började närma oss torpet så ser Linda en megaskum bil som verkligen ser "suspect" ut. Vi kör om den, ställer oss i vägkanten, bilen kör om oss, ställer sig vid vägkanten, vi kör om dom. kör en bra bit och svänger in på en väg. Vi ser den skumma bilen svänga runt och vända bakom oss och köra tillbaka.

Vi vänder också vår bil och kör in på vägen där torpet ligger. Efter världens längsta grusväg (den enda vägen som man kommer till torpet) så ser vi torpet. Kör sakta förbi, kollar så allt står rätt till. . Linda sitter och berättar lite historia om torpet och sånt. När vi ska svänga runt hos deras granne så ser vi att grannens dörr är öppen, och bilen som såg jävligt skum ut (WAN 867) står utanför. Vi svänger runt och börjar ana oråd.

Kör sakta ut från vägen, Linda tar upp sin telefon och ringer upp Sven och Suvi. När Linda berättat vad vi har sett så förstår även de att något är på tok. Suvi ringer upp grannen. Nu är de alla på väg till oss.
Jag och Linda sitter i bilen utanför och kollar så bilen inte kör iväg. Efter en lång stund så kommer Sven, Suvi och grannen. Alla 3 bilarna kör in på den lilla grusvägen mot torpet. När vi kommer fram till torpet så ser vi att sen skumma bilen är parkerad utanför deras torp nu. Vi hoppas ur blen beväpnade till tänderna. (det enda jag hitta var ett jävla paraply). De skumma människorna börjar springa från huset och grannen efter. Kvinnan i bilen springer utav bara fan medan mannen vänder och kommer tillbaka mor grannen. då svingar grannen iväg ett sånt slag met brännbollsträet rakt i knarkarens huvud.

Ljudet av träet som träffa var så iskalltgenomgående ljud som man kände rakt i hela kroppen. Knarkaren blöder som fan från huvudet, står fortfarande upp. Han halvspringer mot sin bil och hinner in i den.
Snubben startar den och har bestämt sig för att komma undan. Kör rakt in i Svens bil och över stora stenar för att komma iväg. Tro det eller ej men han klarar att komma ut på grusvägen igen med bilen. Dock är han inlåst av våra 3 bilar. Knarkaren kör upp och vänder. Kommer tillbaka i full fart och får den smarta iden att köra rakt över åkern för att komma bort från oss. Problemet är, som han kanske inte visste om var att det har regnat så sjukt mycket i skåne den senaste veckan. och TRO mig. Man vill inte köra över åkrar då. "PANG", sa det och han var fast. Vi omringar han i bilen så han inte kommer ut medan Suvi ringer polisen. efter bara några minuter så kommer polisen dit i 3 bilar.
Utredningen börjar och fingeravtryck tas. Allt polis arbete tar nästan 2 timmar. Efter blivit förhörda, berättat vad som hänt, sökt efter kvinnan osv så fick vi äntligen åka till jobbet och faxa. Problemet var att då var klockan inte halv 5 längre, utan halv 8 =)

                                                         Bilder sen nattens äventyr.

                                                                  

                                                                 
                                                                  
                                                                            
  
                                                                                         
                                                                 
                                                                  
Uppdaterar mer sen, annars blir det mer imorgon.

In da Pokervärlden.

För 3 år sen så trodde jag bara att poker spelades av cowboysarna, i Las Vegas eller när grabbar har riktiga killkvällar. Men tydligen så spelas det överallt.
Varför verkar det som om alla program på tv verkar idag vara sponsrade av pokersidor?

Drar pokern in så sjukt mycket pengar idag? Jag kan mycket väl tänka mig all många lever på denna pokervågen som har brytit sig in i alla världens hem, men seriöst. När upptäckte Gus Hanson (Megalik Hampe) att man kunde leva på pokern? Phil Ivey eller Doyle Brunson?
Dock är min absoluta favoritspelare Daniel Negreanu.
Kör stenhhårt. Trevlig. och riktigt bra på att "läsa" sina motspelare. Har sett människan förlora 400 000$, och sedan skratta bort det och säga "jaja, det spelar jag ihop på någon timme igen.."

Tack wikipedia: Från 2007 räknat, uppgår Negreanus sammanlagda turneringsvinster till över $9 650 000

Det lovar jag är mer pengar än jag någonsin kommer tjäna. Pinsamt nog.
 
Listan med namn på pokerproffs är lång. Egentligen borde man tänka sig att alla har gått typ samhälle-poker på gymnasiet, eller att alla är uppväxta i Las Vegas som är pokerns Mecka (förutom mississippi där pokern fortfarande är som störst, ända sen The Wild West.

Idag är det dags för min första dag av 7 att jobba.
Känns faktist hur skönt som helst.
Ska smyga inom gymmet innan mitt pass idag med.
Antingen innan eller efter jobb.
Nu när man kan träna dygnet runt så känns det bra att kunna träna, om man vill och orkar både på dagen och natten.

Har spelat lite poker idag på nätet. Jag har än så länge gått 200 kr+ idag. Sjukt vad dåliga vissa spelare är egentligen. JAg är en av dom.

Nytt liv.com

Om 10 minuter ska jag ner och träna.
Sjukt nog är det allvar denna gången. Måste ju för fan komma iform.
Jag håller på att kräka av utmatning varje gång jag försöker nå chipsskålen på bordet. helt sjukt. så det får bli fokusering på löpning och cykling i början.

Idag tänkte jag ställa till med en tonfisksallad.
Igår var jag sugen på torsk men idag så blev det tonfisk istället. sjukt gott.
Skumt fiskkött dock. Brunt, och smakar verkligen inte fisk. Iallafall ska det tydligen vara bra om man tränar?  ; )

Jag vet att jag kommer glömma att köpa rengöringsmedel på vägen hem.
Riktigt irriterad på mig själv redan, för jag vet att jag kommer glömma det.

Annars tänkte jag kanske åka inom Laban senare idag. Han är lite sjuker så jag tänkte bädda ner det lilla livet och kanske mata han med kycklingsoppa.
 På tal om kycklingsoppa, skulle det hjälpa mot förkyldning? I alla amerikanska filmer så hjälper det iallafall?
Varfje gång någon är sjuk så kommer det någon jävel med "hot chickensoup".

Man borde kanske bojkotta panodil och alvedon och endast gå en kur med kycklingsoppa?


Har börjat lyssna på mer "randommusik" från och med idag. Tanka ner ett aldum med The Killers idag. Ärligt talat så har jag ingen aning om vem han är, eller vad han gjort.
 Men tydligen så spelar han på Roskilde, så han borde vara lite bra iallafall.
Hört 3 låtar än så länge och jag klagar inte.

Dags för gymmet. Kommer kanske en uppdatering senare idag, annars imorgon.

Förresten. Läste om Chris Benoit innan. Riktigt scary.
Länk till aftonbladet.se http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1103928,00.html

Varför alltid regn?

Varför gång jag tittar ut genom fönstret så strålar solen, men direkt när jag ska iväg så börjar det fanimig att regna. Sjukt nog har det varit så varje gång jag bara ställt mig utanför dörren den senaste månaden.

Snacka om att bli fetlurad av vädergudar osv. Inte för jag bryr mig, jag är van vid denna svenska sommaren.
Mycket regn och alltid blåsigt.
Något som jag dock irriterar mig på är alla tidningar som sätter rubriker som "Nu har sommaren kommit!" "Sommaren är här för att stanna!" "Stort högtryck drar in över Sverige!". Seriöst., det är ju bara skitsnack. och ändå som dum jävla svensk som man är så går man på det gång, på gång, på gång. Är man så jävla kåt i solen att man intalar sig själv att "Ja, denna gången så talar tidningarna nog sanning.".
Och varje gång man har planerat värsta grillkvällarna till helgen så öser det ner. Kommer ni ihåg när man fick en jävla polotröja, eller strumpor i julklapp som barn? Exakt ett sånt slag i ansiktet får man när man vaknar upp på lördagen och ser att det är molnigt ute.

Egentligen, varför klaga? Jag bor i Sverige. Jag bor inte i Sirbirien. Har hört att det kan dra in -50 grader där. Typ palla sånt.

Och varför är det att varje gång jag vill se en bra film så finns den inte på nätet? Eller ialalfall i bra rip?

Snacka om dagens I-landsproblem.

All jävla tvätt är färdigtvättad nu. Så sjukt skönt.
Några bira och ett glas whiskey nu hade inte skadat.
Man kanske ska korka upp en av Affros 12år gamla flarror? ; ) 

                                                                         Morgondagens sysslor:
*Dra ner till gymmet och träna. (?!)
*Köp golvrengöring.
*Moppa golvet.
*Läs klart Slitz.
*Lära mig tillaga torsk?


-They are needy, they are jumpy, and you can't tell what they are thinking, and that scares me a little bit.
-Right, they are scary. (He jumps up, screaming) Ahh, she just ate a treat out of my hand!!!

Söndag. Hannibal.

Måste hämta tillbaka min kamera av EMMA.

Var ute igår. Underbart. Köpte champagneTempel igår.
Så egentligen skulle man kunna säga att "Så mycket sprut i Helsingborg!"
Tvättdag imorgon igen. Egentligen så borde jag bli nudist på heltid. Tänka sig att aldrig, aldrig, behöva tvätta. Aldrg behöva ha ångest över att inte hitta saker att ha på sig.
Aldrig behöva köpa kläder för megamycket pengar osv. Sen om alla hade gått runder nakna så hade man ja.... fått se mycket bröst. hihi

Igår träffa jag Sluggan ute. Vi började slåss på ett tåg. Igen. Stackars Dennis och Emmi.

Idag såg jag ett pilotavsnitt med Friends som jag inte sett innan. Så sjukt underbart att få se "new footage".

                                                       Kan man vara beroende av ett tvprogram?

Finns så sjukt mycket film som jag vill tanka ner.
Kommer på 5-10 filmer varje dag som jag vill tanka ner. Helt sjukt mycket det finns.
Tror jag borde lägga av med att försöka samla ihop alla filmer i hela världen.
Tänk om man hade kunnat ha alla filmer i hela världen. Som jag alltid hade legat på soffan då.


Såg Silent dead innan. Så sjukt usel film. Jag kan förstå att den är lite scary för brudar för hela filmen handlar om mördande dockor. Varför så många filmer om dockor? Dockor är megasmå och förmodligen jätteklena. Varför vara rädd för dockor?


-Y'know what, 100 million people went to see a movie about what 
I do, I wonder how many people would go see a movie called,
Jurassic Parka.

- Oh, that is so...

- No-no-no, a bunch of out of control jackets take over an island.
(Makes an unusual sound, then he realises that he still has his
jacket on and quickly tries to shake it off, thinking it?s alive
and attacking him.)

Midsommardagen.

Idag hände det något som inte hänt mig sen, ja, måste varit när jag cyklade hem från Affro efter en heldag med hockeybildsbytning.

Jag nässlade mig! Jag har seriöst inte sett eller tänkt på brännässlor på ett stort antal år. Och idag så nässlade jag mig på handen. Direkt så fick jag en så mäktig nostalgikick så jag var tvungen att sätta mig ner. Allvarligt talat. vuxna bränner inte sig? Är detta ett tecken på att i en mans kropp så lever ett barn kvar?

På tal om nostalgikickar. Det är verkligen det jag letar efter hela tiden. Ni vet när man hör en låt som man inte hört på flera år? Ett intro till ett tvprogram som man inte sett sen barnaben? En lukt som man inte känt på ja. 300 år? Underbart. Den kicken man får då är fan så skön. Den senaste kicken jag fick måste varit från Denver The last dinosaur. Intro ---> http://www.youtube.com/watch?v=DxGqS6ngvy8&mode=related&search=

Är jag beroende av nostalgi? Eller jag vill inte växa upp?

Detta är det sjukaste samtalet jag fått detta året.

Linus: Ja, hallå?
E: Hej, kan jag sova hos dig?
Linus: Nja, jag vet inte. Kan du inte sova hemma eller hos kompis?
E: Nej, och jag kommer inte hem.
Linus: Ja okej då. Men isåfall får du sova i den gamla soffan. Vill inte ha nått drägg i den nya vita.
E: Nej, men skitsamma! Ska det vara på detta viset så skiter vi i det!!
Linus: Nej, men jag sa att det var ok om du sov hos mig.
E: Skitsamma! Jag löser det på ett annat sätt!!
Linus: Ja men gör det då för fan! Hej då!

Gjorde jag något fel? Sa jag något olämpligt? Trampade jag på någons tår?

Idag har jag tvättdag för första gången på säkert... Ja, 200 år. Har så sjukt mycket tvätt så jag måste boka om tiden och fortsätta på måndag. Lite ångest. Idag kommer jag bara hinna med vitt. Ångest. Hjälpte en länning hur man boka precis. Lite gott snack att jag är hela Dalhems hjälte nu. typ.

En full affro åkte enda från Tylösand till Helsingborg för att byta skor. Det sjuka var att när han gick så såg jag att han tog med sig sina bowlingskor.

Vad fan gör man med ett par bowlingskor på en camping?


-Why are you laughing?
-I got a little suprise. Look. Thats a new fishie. I named him Chandler, you know, after, after you.
-Thats not even a real fish? No, thats a goldfish-cracker!
-Whats your point man?




Inlägg nr 1. (ta daah). typ.

Kan Fredrik Virtanen och kan alex schulman, så borde jag kunna skriva ihop lite tankar och händelser.
JAg har alltid tyckt att blogg har varit något av gay/flicksyndrom i världen, (se namn ovanför) tills just idag.
Egentligen så borde jag har börjat med detta för lång tid sedan.
För människor runt omkring alltid tjatat om att jag säger och tänker på så sjuka saker.

Varför inte dela med sig av erfarenheterna då?

För att göra detta till en bra(?) blogg så borde jag gräva djupare i vad egentligen sjukt är.

Men det kommer jag inte göra idag. Idag när det faktist är Midsommar så tar jag "semester" från bloggandet och bara skriver en liten, liten början av hur min blogg kommer att se ut.

När jag har suttit hemma om onsdagsnätterna och druckit lite whiskey framför datan så blir det lätt man halkar in på andras bloggar.
DÄR har vi den första anledningen varför jag inte ville börja skriva en blogg frn första början.
Folk använder blogg endast som en dagbok.
När jag var liten och såg på Bert så fick jag lära mig att det för det första bara var tjejer som skrev dagböcker.
Men idag verkar varenda kille i detta avlånga land sitta och skriva ner sitt liv i bloggar (dagbok), för att sedan lägga ut det på nätet.
Och DÄR träffade vi andra anledningen varför jag faktiskt inte har orkat att skriva blogg. Förstår ni inte att ni lägger ut det på nätet? Det kanske finns en Voyeurism bakom allt detta med blogg? Att ni vill att folk ska gå in och läsa och iaktta er? Skitsamma jag dömer ingen, jag sitter just nu och skriver blogg så jag sitter i samma båt (Eller bil som Bo Kasper sjunger om).. Iallafall. Låt mig börja skriva om vad som händer idag/framöver och tankar osv. osv

Idag är det som sagt Midsommar. Jag, Linus ska som allllllllltid jobba när det gäller högtider.
Inte för jag har ångest eller så, men för en gång skull så kanske det skulle vara underbart att om, jag säger OM, jag inte hade haft lust att jobba idag så skulle det varit skönt att kanske för en gång skull umgås med la familia idag.
Sista gången jag firade med familj var nog i vår kolonistuga när jag blev så full så jag trillade baklänges rakt in i sidan på partytältet så allt välte. Men nog om det. NÅGRA av mina vänner är just nu i Tylösand och firar Midsommar. Härligt om det hade varit sol framme. Men just denna helgen så verkar det som hela Sverige gått bärsärkagång och dödat alla spindlar i världen för, ja jävlar vad det regnar ute. Nog om det. Uppdaterar imorgon om Midsommar i Helsingborg efter jag samlat ihop allt skvaller vad mina polare råkat göra i dimman.

Egentligen vad är potpurri? är det bara torkade blad och blommor?
Det luktar megamycket och megagott.
Fattar inget. Det borde ju inte vara torkade blommor bara, för när jag glömmer vattna mina stackars blommor hemma, och de råkar avliva av ingetvattendöden så luktar dom fan inget alls.
Kanske en smula A4papper om man har tur annars inget.
Men just potpurri?
Jag var inom IKEA igår med min fader och råkade (ja, råkade) lukta på potpurrin de sålde där, och nu ett dygn senare så luktar hela lyan blommor.

Jag säger som Joey i Vänner "Its like summer in a bowl.."

Emmi, jag måste ju tacka dig för att du faktist övertala mig att starta denna blogg.

*host* ausgeflippt.blogg.se *host*

Uppdaterar mer sen eller imorgon.

-Do you hade protection?
-Why are here like bears around here?!

RSS 2.0